Støtteforening

Støtteforeningen for Stauning skole og Børnehus

Støtteforeningen for Stauning Skole og Børnehus arbejder målrettet på at bevare Stauning Skole og Børnehus som en velfungerende og attraktiv kommunal institution.

Vores primære fokus er at markedsføre Stauning Skole og Børnehus som et attraktivt alternativ til kommunens øvrige institutioner samt at tjene penge, som går til driften af bussen, som hver dag henter og bringer de mindste elever med bopæl udenfor skoledistriktet.

Stauning Skole og Børnehus er en velfungerende institution og et naturligt samlingssted for lokalbefolkningen. Med et faldende børnetal i Stauning og Dejbjerg, er både skole og børnehave afhængig af en tilgang af elever udenfor skoledistriktet for at undgå lukning.

Støtteforeningen arbejder for at bevare Stauning Skole og Børnehus som en velfungerende og attraktiv kommunal institution og for at udbrede kendskabet til skolen, SFO, børnehaven og vuggestue udover disses naturlige virkeområde.

Det lader sig gøre ved hjælp af en enorm lokal opbakning og ikke mindst medlemskontingenter fra både private og virksomheder.

Se vores film om Stauning Skole og Børnehus

Nyhedsbreve

Nyheder fra Arrangementer

BANKO:

Vi siger tusind tak til alle de firmaer og personer, der har sponseret præmier til Støtteforeningens årlige bankospil. Og stor tak til jer der har bagt kager.

Vi havde en fantastink banko-aften med mere end 170 deltagere.

TAK til:
Acacia Skjern, Andelskassen Skjern, Apotek Skjern, Skjern Radio og TV, Bog og ide Skjern, Bork Legeland, Cara B Skjern, Coast Skjern, Dorte Eybye, Fam. Stræde, Fjord Cykler Skjern, Hansen og Larsen, Henning Bjerregaard, Jette og Poul Aarup, Søstrenes Vinhandel Tarm, Krohn smykker Skjern, Ringkøbing/Skjern Kulturcenter , Jacobsens dæk og serviceværksted, Tinghuspsykologerne i Skjern, Linda Stampe Skjern, Min købmand Stauning, Lundgaard El, Lundgaard Omfugning, Lundgaard Smedie, Roseanne Skjern, Ringkøbing Fjord Jazz, Stauning VVS, Tøjeksperten Skjern, Zonation Ringkøbing, Kenneth Eybye, Kop og kande Skjern,”Godt fund.Net.” v/Lisa, Mr. Thomsen Skjern, Ok Benzin, Pakhuset, Papirfabrikken Skjern, Pizzariet i Lem, Pomp de lux v/Marianne Meldgaard Stauning, Ringkøbing Svømmehal, Sahl Cykler og legetøj Skjern, Skjern Boligmontering, Skjern Håndbold, Skoringen Skjern, Smedegården Lem, Sport 24 Skjern, Stauning krudt, Stauning Maskinstation, Lphkaffe Skjern, Stauning Whisky, Søms Lem, Søren Nicolaisen, Tarm Idrætscenter, Matas Skjern, Kule støberiet Lønborg, Tarm Bowlingcenter, Kallesoe Machinery Lem

Kontingenter

Husstand Kr. 200,-

Aleneboende Kr. 100,-

Firma/bustilskud* Kr. 500,-

*Hvis du ønsker at give et ekstra bidrag, kan bustilskuddet indbetales.

Det er muligt at indbetale via Mobilepay eller bankoverførsel. Når betalingen er registret er medlemskabet oprettet.

Mobilepay på 87629

Banoverførsel: 7788 – 1086043

Find mere info her: Kontingent

Avisindsamling

I 2019 fik vi indsamlet mere end 31.000 kg.

Datoer for 2020:

1. Februar kl. 10:00 (8.650 kg)

9. Maj kl. 10:00

15. August kl. 10:00

7. November kl. 10:00

Husk der altid kan afleveres papir og pap (bøger) i skolengården, i de to rum ved cykelskuret.

Hvis du eller din virksomhed har større mængder kan vi være behjælpelig med afhentning.

Har du lyst til at hjælpe, så kontakt os på nedenstående mobilnumre, facebook eller mails.

Arrangementer 2020/21

Suppleant

John Krogsgård Petersen

23john1978@gmail.com

I finder os også på Facebook

Har du spørgsmål?

Vi er klar med svar til dine spørgsmål. Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.