Støtteforening

Støtteforeningen for Stauning skole og Børnehus

Støtteforeningen for Stauning Skole og Børnehus arbejder målrettet på at bevare Stauning Skole og Børnehus som en velfungerende og attraktiv kommunal institution.

Vores primære fokus er at markedsføre Stauning Skole og Børnehus som et attraktivt alternativ til kommunens øvrige institutioner samt at tjene penge, som går til driften af bussen, som hver dag henter og bringer de mindste elever med bopæl udenfor skoledistriktet.

Stauning Skole og Børnehus er en velfungerende institution og et naturligt samlingssted for lokalbefolkningen. Med et faldende børnetal i Stauning og Dejbjerg, er både skole og børnehave afhængig af en tilgang af elever udenfor skoledistriktet for at undgå lukning.

Støtteforeningen arbejder for at bevare Stauning Skole og Børnehus som en velfungerende og attraktiv kommunal institution og for at udbrede kendskabet til skolen, SFO, børnehaven og vuggestue udover disses naturlige virkeområde.

Det lader sig gøre ved hjælp af en enorm lokal opbakning og ikke mindst medlemskontingenter fra både private og virksomheder.

Nyd vores nye film om Stauning Skole og Børnehus

Mange tak til alle vores sponsorer til bankoaften 2018, uden dem havde det ikke været muligt!

Acacia, Agerbo revision, Andelskassen, Apoteket Skjern, Bent Korsholm, Bog og Ide, Bork - Hemmet Smede og VVS, Bork Havn Musikfestival, Brændestedet Lem, Care B, Charlotte Fensteen, City kiosken Skjern, Coast, Dorthe Eyby, Fam. Stræde, Fjord cykler, Hansen og Larsen, Henning Bjerregaard, Huset Venture Ringkøbing, Jacob Bjerregaard, Jacobsens Dæk og Serviceværksted, Jette og Poul Aarup, Jylland park ZOO, Kenneth Eyby, Kop & Kande Skjern, Krohn Smykker, Kulturcenter Ringkøbing-Skjern, Lem Bager, Lene's Blomster, Lene Sommer Smykker, Linda Stampe - Kunst & Design, Lokal Brugsen Stauning, Lundgård EL, Lundgård Omfugning, Matas Skjern, Mejlby-Hedeby Maskinstation A/S, Mr Thomsen, Ok Benzin, Pakhuset, Papirfabrikken, Pers Madbutik, Pia´s Salon Ringkøbing, Pizzaria Lem, Pomp de lux, Profil Design Trading, Profil Optik, Tinghus Psykologerne, Restaurant Stauning Havn, Ringkøbing Svømmehallen, Ringkøbing Fjord Jazz Festival, Rk. Mølle Bryghus, Sahl Cykler og Legetøj, Skjern Boligmontering, Skjern Håndbold, Skoringen, Slots Møbler, Smedegården Lem, Solid Wind Power, Sport og Fitness – Ringkøbing, Sportigan, Stauning Fyrværkeri, Stauning Maskinstation, Stauning VVS, Stauning Whisky, Søms A/S, Søren Nicolaisen, Tarm Idrætscenter, Thorval Pedersen - Ri 67 Skrubben Stauning, Tækkefrima Henriksen, Vestkvist - Tegnestuen Fjordlyst ApS, Wowpark, Zizzi Skjern og Ørskov gruppen.

Sidst men ikke mindst en helt særlig tak til vores skønne opråber.

Stauning Skole og Børnehus

Børnehave og Vuggestue

Stauning Skole og SFO

Kontingenter for 2018

Husstand Kr. 200,-

Aleneboende Kr. 100,-

Firma/bustilskud* Kr. 500,-

*Hvis du ønsker at give et ekstra bidrag, kan bustilskuddet indbetales.

Det er muligt at indbetale via Mobilepay eller bankoverførsel. Når betalingen er registret er medlemskabet oprettet.

Mobilepay på 87629

Banoverførsel: 7788 – 1086043

Find mere info her: Kontingent

Avisindsamling 2018

Datoer:

3. februar kl. 10:00 (Papir: 3.700 kg. pap: 4.000kg.)

12. maj kl. 10:00

18. august kl. 10:00

10. november kl. 10:00

Husk der altid kan afleveres papir og pap (bøger) i skolengården, i de to rum ved cykelskuret.

Har du/I lyst til at hjælpe, så kontakt os på nedenstående mobilnumre, mails eller brug kontaktfeltet nederst på siden.

Arrangementer 2018

Cykelsponsorløb d. 2018-10-12

Støtteforeningens bestyrelsesmedlemmer

Formand, René Wittrup Ørskov: 25461677 – reneoerskov@gmail.com

Kasser, Janni Vedøe Mikkelsen 26702453 – Jannivedoe@gmail.com

Sekretær, Anne Marie Baunbæk Kristensen: 60920256 – abk@ucrs.dk

Medlem, Stine Sandahl Bloch: 26292153 – vognbjergvej1@me.com

Medlem, Lena Læsøe Krogsgård Petersen: 25771136 – Knudsen0511@gmail.com

Medlem, Gitte Ebbesen: 51926751 – Gitte.skjern@gmail.com

Medlem, Inge Rhiger Lindgreen: 23925452 – ingelindgreen@gmail.com

Suppleant, Lisa Skifter Nielsen: 61770672 – lisaskifter@gmail.com

Suppleant, Astrid Marie Meinild: 20850154 – astridmeinild@gmail.com

Støtteforening mail – stoetstauningskole@gmail.com

I finder os også på Facebook

Nyhedsbreve

Har du spørgsmål?

Vi er klar med svar til dine spørgsmål. Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.