Støtteforening

Støtteforeningen for Stauning skole og Børnehus

Støtteforeningen for Stauning Skole og Børnehus arbejder målrettet på at bevare Stauning Skole og Børnehus som en velfungerende og attraktiv kommunal institution.

Vores primære fokus er at markedsføre Stauning Skole og Børnehus som et attraktivt alternativ til kommunens øvrige institutioner samt at tjene penge, som går til driften af bussen, som hver dag henter og bringer de mindste elever med bopæl udenfor skoledistriktet.

Stauning Skole og Børnehus er en velfungerende institution og et naturligt samlingssted for lokalbefolkningen. Med et faldende børnetal i Stauning og Dejbjerg, er både skole og børnehave afhængig af en tilgang af elever udenfor skoledistriktet for at undgå lukning.

Støtteforeningen arbejder for at bevare Stauning Skole og Børnehus som en velfungerende og attraktiv kommunal institution og for at udbrede kendskabet til skolen, SFO, børnehaven og vuggestue udover disses naturlige virkeområde.

Det lader sig gøre ved hjælp af en enorm lokal opbakning og ikke mindst medlemskontingenter fra både private og virksomheder.

Nyd vores nye film om Stauning Skole og Børnehus

Nyhedsbreve

Generalforsamling

Mange tak til alle vores sponsorer til bankoaften 2019, uden dem havde det ikke været muligt!

Acacia Skjern, Café Kik Forbi Ringkøbing, Andelskassen Skjern, Skjern Apotek, Sarah Stauning Børnehus, Profil Design Trading v. Allan Bertelsen, Bog og Ide, Bork Festival, Ib´s Honning Stauning, Cara B Skjern, Charlotte Fensteen, Coast Skjern, Dorte Eybye malermester, Fam. Stræde Stauning, Fjord Cykler Skjern, Hansen og Larsen, Henning Bjerregaard Stauning, Ditte & Jacob Bjerregaard Stauning, Jette og Poul Aarup Stauning, Jyllands Park Zoo, Lene Sommer smykker, Krohn Smykker Skjern, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Jakobsens dæk & serviceværksted, Psykologerne Skjern Helsecenter, Kop og Kande Skjern, Mr. Thomsen Skjern, Linda Stampe Skjern, Bo Bjerg Stauning, Matas Skjern, Lundgaard Omfugning Stauning, Solo Skjern, Ringkøbing Fjord Jazzfestival, Stauning VVS, Kenneth Eybye Tømrermester, Mejlby maskinstation, Lene Andersen Lysstøberi Lønborg, Ok Benzin, Pakhuset Skjern, Papirfabrikken Skjern, Pers madbutik Stauning, Skjern Bank, Lem Pizzaria, Kallesoe Machinery Lem, Profil Optik Skjern, Tarm Bowlingcenter, Ringkøbing Svømmehal, Solid Wind, Sahl Cykler og legetøj Skjern, Skjern boligmontering, Skjern Håndbold, Skoringen Skjern, Slots møbler Lem, Smedegården Lem, Sportigan Skjern, Stauning Krudt, Stauning Maskinstation, Rk. Mølle Bryghus, Stauning Whisky, Søms, Søren Nicolaisen, Tarm idrætscenter, Tøjeeksperten Skjern, Zoonation Ringkøbing, Wow-park, Ørskov gruppen Skjern, Matas Skjern, City Kiosken Skjern.

Sidst men ikke mindst en tak til vores kompetente opråber.

Stauning Skole og Børnehus

Børnehave og Vuggestue

Stauning Skole og SFO

Kontingenter for 2019

Husstand Kr. 200,-

Aleneboende Kr. 100,-

Firma/bustilskud* Kr. 500,-

*Hvis du ønsker at give et ekstra bidrag, kan bustilskuddet indbetales.

Det er muligt at indbetale via Mobilepay eller bankoverførsel. Når betalingen er registret er medlemskabet oprettet.

Mobilepay på 87629

Banoverførsel: 7788 – 1086043

Find mere info her: Kontingent

Avisindsamling 2019

Datoer:

2. februar kl. 10:00 (Papir/pap: 6.360 kg.)

11. maj kl. 10:00

17. August kl. 10:00

9. November kl. 10:00

Husk der altid kan afleveres papir og pap (bøger) i skolengården, i de to rum ved cykelskuret.
Har du lyst til at hjælpe, så kontakt os på nedenstående mobilnumre, facebook eller mails.

Arrangementer 2018/19

Cykelsponsorløb d. 2019-10-11

Der blev i 2018 kørt 30.781 kr. ind. Tak for den store indsats til alle, store som små.

Bankoaften d. 2019-01-25

Der var fuldhus og et samlet overskud på godt 18.000 kr. Mange tak for den store opbagning fra sponsorer og deltagere.

Støtteforeningens bestyrelsesmedlemmer

Suppleant

John Krogsgård Petersen

23john1978@gmail.com

I finder os også på Facebook

Har du spørgsmål?

Vi er klar med svar til dine spørgsmål. Kontakt os via formularen, så vender vi tilbage.